• MDD

          • Pri príležitosti Dňa detí sa v našej škole uskutoční zábavno-súťažné podujatie pre žiakov prvého až šiesteho ročníka, ktoré preverí športové zručnosti a vedomosti z rôznych oblastí. Zameranie súťaží je na povolania a finančnú gramotnosť. Súťaže si pre nich pripravili žiaci deviateho ročníka. Žiaci by mali prísť športovo oblečení a naladení. Žiaci siedmeho a ôsmeho ročníka absolvujú exkurzie v miestnych firmách. Pre piatakov, šiestakov a siedmakov je pripravená beseda so spisovateľom Miroslavom Kapustom s hudobným sprievodom pesničkára Romana Buhoveckého v dome umenia Arteska. Arteska zároveň pozýva deti na bábkové divadlo, ktoré sa uskutoční v stredu poobede o 18:00. Predpokladané ukončenie aktivít je o 11:20 hod. ŠKD bude v bežnej prevádzke.

          • OZNAM - Dištančné vzdelávanie - 17.5.2022

          • Riaditeľka  Základnej školy, Kukučínova 480/6, Detva  oznamuje žiakom školy a ich zákonným zástupcom, že dňa 17.5.2022 sa budú žiaci školy vzdelávať dištančne z technicko-prevádzkových dôvodov (porucha a následná odstávka vody).

            Vyučovanie bude pokračovať podľa platného rozvrhu hodín 18.5.2022 (streda).

            ŽIaci 3. a 7. ročníka, ktorí sa zúčastňujú plaveckého výcviku, ráno o 7.45 prídu do školy a o 8.00 hod. odchádzajú autobusom na plavecký výcvik. Po návrate z plavárne odchádzajú domov.

            ŠKD v prevádzke nebude.

          • Pomôž našej škole vyhrať výpočtovú techniku od Lidla!

          • Aj vďaka vášmu hlasu môžeme vybaviť našu školu modernými notebookmi i desktopmi, monitormi i kamerami a ďalšou technikou v hodnote až 30 000 eur! Stačí nakupovať v Lidli a zbierať balíčky nálepiek „Slovenskô ako maľované“. Vo vnútri nájdete kartičku s hlasovacím kódom, s ktorým môžete od 2. mája do 30. júna 2022 zabojovať za našu školu na stránke malovaneslovensko.sk.

            Ďakujeme za každý hlas!